Pagi-pagi Dah Bakor Line...

Korang dah sarapan? Sarapan apa selalunya pagi-pagi ni? Sarapan kat rumah sebelum pergi kerja atau sarapan kat tempat kerja je? hehehehehe Cheeewahhh.. Banyak tanya lak aku ni pagi-pagi hari....Bukan apa, sarapan pagi tu penting even korang nak diet macam ahkak sekalipun... *tangan ke bahu mata ke atas* hahaahahaa~ Aku hari-hari mesti breakfast. Aku bertuah sebab duduk dengan nenek makanya hari-hari sure akan ada breakfast. Busuk-busuk pun french toast la nenek buatkan... If xde breakfast aku tapau je apa-apa kat gerai otw ke office...Apa-apa pun mesti breakfast la hari-hari...


Ni gambar aku upload kat instagram (schazaza nama instagram aku) and FB... Pagi-pagi lagi aku dah bakor line. Ramai gak yang like and komen... Tak sangka lecturer aku dulu orang pertama komen. Siap suruh pos hantar kt Segamat (aku study UiTM Segamat dulu). hihihihiihi Aku cakap tak sempat pos dah licin... Ada ke cakap aku kejam? hahaha Lawak metul...


Macam biasa, aku arini konpem la bawak bekal karipap pusar homemade nenek buat ni... Makan bersama kakak-kakak office uols.... Kebetulan Kak Wan semalam request suruh nenek buat karipap. Tapi memang tak la aku nak suruh nenek buat kan??? Kesian nenek... Tapi memang rezeki die la. Nenek macam tau-tau je.... hihihihiihi~


Jom... Makan karipap~!!!
DAPPPPPPPPPPPPPNYERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR....



2 comments:

Anonymous said... [Reply to Comments]

memang kejam....tercekik de tak de air!

Schazaza Zober said... [Reply to Comments]

HAHAHAHHAA~ air sila tapau sendiri ye.... mintak ampun :P

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...