Nuffnang - Premiere Screening of TURBO

Aritue kan aku ada cakap aku menang tickets from Nuffnang kan??? Well, inilah dia tiketnya. Premiere Screening of TURBO. Sorry, excited la. Sebab first time menang kan... hehehehe ;D



Mula-mula tak tau nak pergi ke tak. Then Wan cakap takpela kita pergi je. So I iz happy laaaa.... Bukan selalu kan benda ni dapat free. Hope lepas ni Nuffnang bagi la lagi ye.. Thank you so much.... Tak sia-sia ok pergi. Memang best sangat. Risau la jugak Wan tak enjoy kan the movie. Guess what??? Dia suka and enjoy sangat ok. Naseb baik... *urutdada*



Tayangan ni malam... So takdela rushing mana kan nak pergi ke OU tu. But since ada orang tu menahun tak pergi OU, boleh dia terlajak sampai simpang IKEA tu???? Orang dah la nak cepat. Panas je hati ni. Naseb baik boleh sabar lagi... STRWESSSSS tau... Then U-TURN balik baru lah cari parking kat OU. Nak parking betul-betul kat dengan TGV, kemain berpusing lagi kitorang. Padahal dah nampak dah... Naseb baik sempat ok. Rushing sikit sebab collect pass ni before tayangan bermula kan... hihihihihi


Eh dia ni, nak jugak menyelit kan... hehehehe Kesian dia tau.... Bagi la peluang kan.... Sekali sekala dia nak publisiti... Selalu belakang tabir je.... hehehehe ;D  Eh dah kelaut dah ni cerita ni. Asal nya nak cakap pasal TURBO je kan... hehehehe


Ok sambung, TURBO ni sebenarnya nama seekor siput tau. Asal nama dia Theo. Tapi yang kelakar pasal dia ni, dia suka sangat car racing tau. Paling-paling dia suka Indy 500 car race la. Siap hafa semua tu ok. Then dia berangan yang dia racer gak la.... Selalu buat bunyi kereta. One day, dia dihalau keluar dari kelompok dia la. So dia jalan-jalan pergi town. Sekali termasuk dalam kereta TURBO tau. Terus die bertukarrr.... JENG JENG JENG!!!! I dont want to spoil the movie. So korang, apa lagi???? Pergilah tengok sendiri ok...


Selamat menonton...


2 comments:

Sholihah said... [Reply to Comments]

yayyyy!!!! seronot seronotttt

Schazaza Zober said... [Reply to Comments]

@Sholihah syiok kak... Nanti ajak oppa akak tengok tau

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...