Alhamdulillah... We Made It

Bersiaran kembali setelah selesai semuanya...
Alhamdulillah, aku akhirnya telah menamatkan zaman bujang pada 1Jun2013 yang lepas...
Baru je habis side lelaki Sabtu lepas 8Jun2013.
Rasa macam tak percaya je dah jadi isteri orang. Eh, konpem la isteri orang takkan la isteri beruang kan??? hihihihiihi~



Anyway, banyak dah kitorang lalui sebelum bergelar suami isteri.
Of course there were ups and downs in this relationship.
Lebih-lebih lagi kitorang ni long distance relationship la.
After engaged with him (Wan), terus dia fly kerja kat Cyprus...
Alhamdulillah kitorang berjaya harungi hubungan jarak jauh ni...
So happy that finally we got married.
Serius happy dan bersyukur sangat-sangat...
Jutaan terima kasih kepada mama & papa, abang & kak Ain, adik, mak & abah, along, kak ngah, alang, shidah, seluruh anggota keluarga belah aku mahupun belah wan, jiran-jiran, dan kawan-kawan semua yang telah banyak membantu menjayakan majlis di ke dua-dua belah pihak. 
Terima kasih tak terhingga.
Tak terbalas rasanya jasa baik semua orang. 
Kenangan terindah dalam hidup aku...


Untuk itu, memperkenalkan suami, kawan, sahabat, teman sehidup semati (insyaALLAH) dan teman serumah, sebilik, setoilet.... (ok tak kelakar) hihihihihi


Mohd Redzuan bin Abd Aziz


Scha & Wan



Doakan kami...


Will update more ok...



Related Posts :



6 comments:

Sholihah said... [Reply to Comments]

tahniah awkkkk... semoga kekal bahagia till jannah.. amin.. ^^

Schazaza Zober said... [Reply to Comments]

Thank you kak...
Amin~
Sama sama lah kita...

Azimah said... [Reply to Comments]

agaga...kawen tak ajak..sob..sob..

Schazaza Zober said... [Reply to Comments]

@Azimah alaaaa, awal dalam pantang... camno nak ajak... sorry...

Azimah said... [Reply to Comments]

Sorry naik lorry..well, happy to know you're married and wish you happy always :)

Schazaza Zober said... [Reply to Comments]

@Azimahalolololo.... lorry xde. myvi pn boleh la ye... hehehehe ;D thank you...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...