Wedding Blogger yang Vogue

Sorry... Aku rasa aku paling lembap sekali nak buat entry ni. Sorry la yerk. Aku semalam walau tak kerja tapi aku busy la. Busy la melayan keluarga tercinta. Aku mengukur jalan ok. Dari KLCC hingga ke AEON Bukit Tinggi... Ha, jauh tak jauh la kan aku berjalan.... Lantak, layankan jela... Belum lagi aku cerita malam tadi pergi melantak kat William's. Haahahahhaa~ Itu nanti aku cerita ok. Kali ni bagi laluan dulu kepada wedding PEEJ yang vogue sangat. Aku suke ok. Pelamin dia nice sangat. Simple but exclusive. Baju dia lagilahhhhh... Meletup-letup. Eh, orang pertama sekali yang aku contact masa otw nak pergi wedding peej is  Kak Filla tau. Aku siap berwhatsapp bagai dengan dia. Siap cakap malu nak tegur bagai. Tapi dia selumber ajak duduk semeja. Adik aku la cakap jangan mengada nak malu ke apa. Tegur je semua. So aku pun tegur la semua. hehehehehe~


"Hye, Kak Filla. I'm zaza." wtffff.... malunyeee... Tapi takpe asal dapat bergambar sama. Banyak ok posing maut kami. Amani a.k.a Ani garang tau. Tak bagi aku pegang-pegang dia. Salam pun dia tak bagi. Mengada betul. Geram ok. Rasa nak geget pipi dia.


Lagi sekali posing sebab yang tadi muka Amani macam marah. Now dapat la snap yang ok. TQ again kak Filla...


Dan lagi... Nampak sangat aku amek gambar dengan Kak Filla melambak ok. Ani macam-macam aksi ok dia buat...


Now, bergambar bersama Kak Ceera plak... Anak dia, Keisha senyap je ok. Tak takot orang. Main-main pipi dia pun senyap je. Suke la....


Gambar yang ni baru comel. Tengok muke Ani tu. Ada-ada je kan? Mula-muka kak Filla dokong dia belah kanan ok. Pastu dia tak suke sebab sebelah aku kan, jadi kak Filla dokong dia belah kiri baru ok... Tensyennn tau.. Bukan aku garang pun. hihihihihihi~


Dan ini, Sepet adik bongsu Kak Ceera. Dia ni peramah ok. Sporting sangat-sangat. Aku suka...


Sempat lagi posing candid ok... Nasibla ada adik aku. Sorry la korang, aku takda partner nak bawak. InsyaALLAH tahun-tahun depan ke ada la.. hahahahahaha~


Inilah dia gambar yang dinanti-nantikan... Akhirnya dapat juga bergambar bersama ok... Nasebla timing kena untuk saing-saing yang lain-lain tu... Seronok sangat ok..





Terima kasih kepada ahli keluarga Peej...
Makan minum dewan semua best...
Aku sampai ingat pergi wedding ni malam ok.
Sebab rasa macam sejuk dan lampu-lampu bagai...
Aku ralatla tak dapat posing dengan Noy... Sumpah cantik...




Dan terima kasih tak terhingga kepada my bro & my sis sebab sudi temankan...
Tak lupa juga buat bloggers yang lain...
Sorry kalau ada yang tak kenal...



Sekian....BYE~

P/S: Ni je gambar yang ada... Adik saya tak snap gambar banyak.... Mengada :(

7 comments:

peej said... [Reply to Comments]

thanks for coming. :)
sejuk n rasa macam malam?
ok dalam dewan mmg nampak macam malam. tapi panasnya la hai rasa nak nangis.
seksa bebenor rasanya. basah kuyup ok.
n thanks for the gift. comel je art deco utk pintu tu. ;p

s.z.a_s.z.a said... [Reply to Comments]

my pleasure peej...
sejuk la jugak kan compare kt luar dewan...
but still mandi peluh la dlm dewan tu...
kan?
kt sama-sama bayar kuyup...
sweet giler kan?

alamak...malunyeee psl art deco tu..
im happy that u like it...

Filla ~ Kasihs said... [Reply to Comments]

oit banyak gila gamba kita! heheh.. ye haku pon peluh tik tik tik... kuyup.. tapi dalam gambar sempurna!!! nice deco, i love ;) and nice to meet u too zaza!!!!

s.z.a_s.z.a said... [Reply to Comments]

muahahahahaha~
napak sangat memang kita kaki gambar kak...
titik pun titik la...
janji dlm gambar gojes gitu...
hahahahaha~

thank you kak filla...
:)
so happy and glad that i met you~

SURIA AMANDA said... [Reply to Comments]

bestnya leh pi kan..i kenal peej tp x dapat pi pun...ada hal..

s.z.a_s.z.a said... [Reply to Comments]

laaaa, ye ke?
kesiannya....
takpe takpe...
ada hal kan?
next time serbu je rumah peej...
:)

Totinx said... [Reply to Comments]

rasanya pernah baca blog sepet je. lepasni nak blogworking yang lain2 plak!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...