Cuci Mata Survey Idaman Hati

Yuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!! Amacam weekend??? Seronok tak??? Gomo Klate Gomo jela aku dengar kan... Mana-mana aku pergi penuh ok Bendera Klate. Hok yang naik moto pun sebok bawah bendera besar Klata apa kes??? Mengganggu kosentrasi penunggang motosikal dan juga aku la kan??? Pastu kemain jem sana-sini kan? Semua nak pergi stadium tengok bola lettew... Ingat aku tak tau??? Walaupun aku tak pergi stadium, tapi aku tengok siaran langsung kat stadium ASTRO ok. Kira stadium jugak la kan? hahahaha~ Aku berharap SIME DARBY menang sebenarnya. Tapi apakan daya. Kang kalau SIME DARBY yang menang, habis semua penyokong SIME DARBY tak sempat pulang ke pangkal jalan... Eh silap, pulang ke rumah la. Mau kena kroyok kt stadium. hahahahahaha Kang berita muka depan bus pemain SIME DARBY dibakar penyokong Klate... Ohhhhh NOOOO!!!! Ada hikmahnya semua ni berlaku. Alhamdulilah Klate menang. Kepada SIME DARBY, tahniah ahkaakkkk ucapkan... Tahun depan cuba lagi. Cheeeeeeeeewahhhhhhhhhhhhhhhhh!!! Wey, korang tengok tak muka Apex??? Jambu giler kan rambut dia cmtu...hahhahahaahah Aku tetap suka Norshahrul ok... *gatal* hahahahaha~ Malam lepas tengok bola, kitorang pergi lepak kg.Baru. KONON nak makan pulut ayam. Aku kan jakun tak pernah makan bende tu. So kazen aku ajakla lepak Kg.Baru. Mak aihhhhh, tak payah cakap la sesaknye camne. Aku rasa aku macam berada di Klate. Semua baru balik stadium ok. Penuh semua kedai pakai jersi Klate. Dah tu buat macam kedai die. Yang belakang aku borak dengan membe die nun jauh di belakang tu slumber je ok. TAU BINGIT TAK??? Aku lempang kang laju-laju. Mentang-mentang semua geng2 dia berani buat perangai cmtu. Cuba la pergi TGI FRIDAY ke BUBBA GUMP ke buat perangai cmtu kalau berani.. Mau kena halau ok. Siap pekej terajang dan pelempang...!!! Kelassssssssssssssss....

Eh, aku ni dah sembang Mak Lang rupanya. Lari topik giler ok. Sabtu window shopping dengan kereta baru  Abang Fendi bagi kat Kak Cica. Destinasi pertama, OU!!!!! Perghhhhhhhhhhhhhhhhhh.... Banyak ok aku berkenan. Coach ada clearance sales. DKNY aku suke beg, purse and wedges one set. Gilerlaaaaaaaaaaa....Tapi rilek lu. Tak boleh gelojoh nak membeli. Bak kata abang aku, Birthday Bulan 6 so beli bulan 6 ye. hahahahahhaa~ Baiklah abang.... Adik ikot cakap abang. GELISSSSSSSSSS!!!!


Yang ni hasil tangkapan gambar sahaja ye. Aku minat Coach Madison ni. Kalau beli kat US tak jejak pun 2K. Dekat butik OU ohhh maiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... 2K lebih ok. Terus kak cica cakap kalau nak beli nanti kirim je kawan abang fendi... hehehehehehehehe~ TING TING TING!!!! Ada matching wallet tau... Meleleh air liur... TAK PE!!! SABAR DULU...


Yang ni cun tak??? Ni masa semalam we all pergi Melium kat area Sg Besi kot. Dia ibarat macam JPO tu la... Macam-macam ada ok. TOD'S, FENDI, FURLA, BOSS, RIZALMAN, JUICY and macam-macam lagi. Aku suka Juicy yang atas ni gak. Ada satu jelly beg Juicy PINK colour pun aku minat. Tapi adik aku cakap too childish la pulak...


Takpe... MISI CUCI MATA SURVEY HANDBAG akan disambung lagi pada minggu ini kot insyaALLAH. Selagi belum birthday, selagi tulah aku asek google and survey jela. hehehehehe~ TUNGGUUUUUUUUUUUUUUUUU... Mari kita tengok siapa yang kena...

Oklah, nati aku gebang lagi ye...
Bye!!!!

2 comments:

Filla ~ Kasihs said... [Reply to Comments]

yang coach madison tu lawa ;)

s.z.a_s.z.a said... [Reply to Comments]

kan??? lawa kan coach madison tu...
ni yang paling besar...
ada yang medium tau...~

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...