12.12.12

Pagi-pagi tadi masa otw pergi kerja macam biasa aku dengar radio HotFM. Sebabnya ada AM CREW kan... Diorang bebel kat radio cakap arini ada ramai orang daftar kahwin... Aku dah macam pelik... Arini bukan nya public holiday. Apasal ramai daftar kahwin??? *masa ni still pending* Sekali rupanya arini 12.12.12. Der....Apesal la lembap bebenor aku ni kan??? hahahaha Lawak laaa... Lepas tu ada caller ni kol dia happy arini sebab dapat bonus. Yang kelakarnya kan, bukan dia yang dapat bonus ok. Tapi staff dia yang punye bonus. Dia lak yang happy kemain. Nampak sangat nak paw lettew... AM CREW terus gelak2 kan dia... Nak promote dia kerja as exec lettew diorg cakap... Then tiba-tiba ada caller ni kol. Dia cakap dia happy sangat arini. Wahhh, aku dah xcited nak dengar cerita happy dia. Sekali korang tau tak apesal dia happy??? Rupa-rupanya, dia couple dengan BF dia arini... WTH???? hahahaha Motif sangat... Boleh tak cakap die couple kul2 pagi tadi melalui SMS je... Aku terus tukar channel radio lain. Geli nak dengar. Ni konpem kanak-kanak lagi ni. Aku rasa kalau manusia matang takde la nak xpose bende-bende macam ni kat radio. Lagi satu, couple je kot. Korang rasa macam mana???? Malu lak aku dengan kaum aku sendiri...


Jadinya aku mengambil kesempatan arini untuk update blog. I iz busy uolss... Tak sempat nak update blog. Lagi satu, mood nak update pun xde. Lappy suam-suam kuku terus terbantut proses nak update blog. Jadi tunggula aku dapat lappy percuma ke kan??? Baru rajin nak update blog... Woot woot.... Oh lagi satu, skang aku busy preparation untuk annual dinner office aku... Which is this Friday. Nati apa-apa aku update ye...


Korang if ada interesting story pasal 12.12.12 ni jomla share dengan aku... hehehehe tumpang happy and bahagia sama-sama... Nati follow instagram aku ye which is aku rajin update... ahhahahaha~


ok, bye~
later ok...



p/s : I iz stress with my weight uols..... :(


2 comments:

Nazirah Azeman said... [Reply to Comments]

hahahahahah same la,nak muntah ijo plak dgr yg sorg nak cite la die kunun nyer exec,pastu yg lg sorg br 16yo dok gebang dkt 1 m'sia die declare couple.alahai adik non oi

Schazaza Zober said... [Reply to Comments]

haahahhahaaa~
tau xpe...
budak-budak skang kemain bangga lagi nak couple and bgtau semua orang...
adehhh..
xpaham betul...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...