Promosi BBplus & Sabun Marine Essence Murah

Selamat hari raya korang. Maaf zahir dan batin. Semoga Ramadhan dan Syawal tahun ini memberi seribu makna dan pedoman pada kita semua. Amin. Musim puasa dan raya ni memang manjang busy nya. Ada je halnya and tak sempat nak update blog. So ni kene paksa diri sempat-sempatkan jugak update. Sebab tengah excited nak share dengan korang apa yang aku and Wan guna sekarang. Chewahhhh.... Wan very the metroseksual guy la konon kan... Sebok nak cantik gak... Takpe kita bagi peluang....



Well, ini sabun Marine Essence. Kitorang dah guna dah guna and masih guna sabun ni. Dia punya bau tu, fresh sangat la. Sampai satu bilik pun boleh bau tau. Tak payah bukak kotak pun bau dah hinggap kat hidung. Sabun ni jernih je even warna hijau. Sedap dan menyegarkan baunya. Kitorang guna as sabun mandi dan juga pencuci muka. hahahahaha Tibai semuanya. Wan siap slumber tibai kt kepala sebab kulit kepala dia gatal-gatal. So far ini feedback dari aku dan Wan :

1) Muka yang berminyak jadi kurang berminyak. Glowing and fresh je. Aku dengan Wan memang jenis muka berminyak and peluh la. Bila pakai sabun ni rasa macam liang pori tu kecut la. Tu yang kurang minyak and peluh. Fresh je rasa. Seolah-olah macam kalis air efek dia. 

2) Bekas-bekas jerawat yang hitam-hitam tu slowly hilang. Boleh nampak la dia punya perubahan. Parut-parut pun tengok makin lama makin kecil je. Best je tengok.

3) Pastu kan, sabun ni boleh hilangkan hitam-hitam kat celah pelipat tau. Kat ketiak, celah paha semua la korang boleh sabun dengan Marine Essence ni. Berbaloi-baloi and puas hati.


NORMAL PRICE RM35/seketul

NOW!!!

BUY 1 - RM35

BUY 2 - RM65

BUY 3 - RM100


*FREE BEKAS LETAK SABUN UNTUK SETIAP PEMBELIAN SELAGI STOK MASIH ADA. HOT ITEM SANGAT!!!



Pastu as a supplement, kitorang minum BBplus. Tamak tak??? Bukan tamak, tapi kitorang berlumba-lumba untuk jadi and beri yang terbaik kepada pasangan masing-masing. Aku nak cantik untuk dia, dia pun nak tampan untuk aku.... Cisss, tiru je tau. Tapi takpe, bila masing-masing semangat macam ni, barulah best. Semangat rajin pun sentiasa ada. Lagipun bukan susah sangat pun.


1) Sistem pencernaan tiptop. Memang aku takde masalah pencernaan. Tapi mama pun cakap sistem pencernaan die bagus dah skang. Aku yg xde masalah ni sehari lebih sekali lah senang cerita. Kurus woiiii~

2) Bertenaga. Bulan puasa pun rasa fresh and bertenaga je pergi kerja and terawikh. Alhamdulillah. Seronok je rasa. Lepas tu rasa kenyang. 

3) Kulit especially muka makin lama makin sehat. Jenis yang tak mekap macam aku ni sesuai la. Even no filter pun snap gambar, muke glowing je. Liang pori pun semakin mengecil. I loike...

Haaa lagi satu, aku kan ada sakit lutut kan, alhamdulillah so far lutut tak sakit dah. Collagen memang elok untuk orang sakit sendi ni....



Satu kotak BBplus ada 20sachets. Sehari kitorang ambil satu sachet je sebelum tidur. Cepat dan mudah je. Ambil satu sachet, buka dan masukkan ke dalam shaker/gelas/mug/bekas atau apa-apa la. Lepas tu masukkan air 150ml je. Then bancuh or kacau. Settle!!!



Hasilnya begini dan minum. Sedap ok. Kalau korang nak bubuh ice pun boleh. Aku minum pakai air mineral biasa je tu. Laju je teguk ok. Tau-tau dah abes. Licin.... Kalau yang malas sangat pun boleh je tau nak minum and consume BBplus ni. Bukan amek masa banyak sangat pun. Nak sehat, kekal bertenaga dan cantik apa salahnya kan.... Tak sampai 5minit pun. Untuk diri sendiri juga dan pasangan masing-masing. Aku sehat, Wan sehat. Korang pun sehat sama.



Sekarang berlumba-lumba orang consume BBplus Collagen ni. Korang pun tak terlambat lagi nak consume... 

NORMAL PRICE - RM 180 sekotak

NOW!!!

BUY 1 - RM170

BUY 2 - RM160

BUY 3- RM150

Murah kan??? Boleh la korang share ramai-ramai beli banyak.Dapat lagi murah. Jimat!!!!



Now ada COMBO. Siapa yang berminat nak beli sabun Marine Essence + BBplus Collagen, sekarang ada harga PROMO untuk COMBO.


NORMAL PRICE (MARINE ESSENCE + BBPLUS) RM 215


NOW!!!

COMBO SPECIAL PROMO - RM 200

Jimat sangat ok....Aku pun amek COMBO ni. 


Berminat dengan Marine Essence,BBplus atau COMBO? Sila hubungi :


Whatsapp/text - sha (012-7293392)

or 

Email - starpumpkish@yahoo.com

or

PM/CHAT FB - scha al zober

or

INSTAGRAM/TWITTER/BLOG - schazaza


Wassalam....
TQ~



5 comments:

Lin Azlina said... [Reply to Comments]

murah ni..adalagi x promosi?
azlina6703@gmail.com

sabun ketiak

NoRLiN said... [Reply to Comments]

Boleh COD ke?

Schazaza Zober said... [Reply to Comments]

@Lin Azlina sorry sgt2. promosi dh habis... normal price skang... tq

Schazaza Zober said... [Reply to Comments]

@NoRLiN sorry dear... xbuat COD dh... Keadaan xmengizinkan...

Arni Yuliyanti said... [Reply to Comments]

Semoga Semakin Laris Manis... :)

Jual Sabun Mahkota Sereh
Jual Sabun Mahkota Madu
Jual Sabun Mahkota Susu

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...