The New Look...

Wah, tajuk taknak kalah. Nak gempak je kan. Sepak kang baru tau. hihihihi Well, korang sure perasan akan perubahan blog aku ni kan??? Please la tolong perasankan bagi yang tak perasan tu. Kecik hati ahkak tau. Anyway, kalau dulu korang tengok blog aku, coklat je semua. Budget macam mendamaikan la tu kaler coklat kan?? Puiiii... Jangan mimpi. Tapi aku macam dah bosan dengan layout yang lama. So aku decide untuk tukar yang baru. Ini kalilah!!!!
:P


Google sana google sini... Tengok blog itu tengok blog ini. Sekali kan, aku tengok Peej punye blog. Wahhhh, dia sudah tukar jugak la. So aku pun meluap-luap dan terlonjat-lonjat ingin tukar layout juga. Tujuan nya adalah untuk bagi aku semangat untuk aktif blogging. Aku kan suke bercerita. Cuma nya takkan nak cerita kat semua orang kan... Letih air liur wey. Baik aku type je kat blog. hihihihihi Aku tengok punye tengok punye tengok, Peej ada bagi bagitau dengan siapa dia buat semua tu... So aku pagi lagi??? Terjahhhhhhhhhhh~


Memperkenalkan, hasil kerja dan usaha bagi baik pulih blog aku... Jeng jeng jeng.... Taraaaaaaaaaaaaaaaaa...




Haaaaaaa... dia lah yang bertanggungjawab sepenuhnya dalam membaik pulih blog aku ni. Aku mana reti wey nak buat tu semua. So haruslah aku suruh orang lain yang buatkan. Aku just cakap nak macam mana sekian sekian then taraaaaa sudah siap... Siapa-siapa yang berminat bolehla cari dia. Respon pun cepat je. Aku just chat and email je dengan dia. So senang dan mudah la... Apa tunggu lagi???? Pergilahhhh cari dia.... 


Aummm... Lapor la!!!
Bye



2 comments:

Sholihah said... [Reply to Comments]

cantikkkk ^^

Schazaza Zober said... [Reply to Comments]

hehehehee thanks kak :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...