Sesi Berinai Totinx

Morning semua... Dah lewat sebenarnya untuk aku cerita entry ni. Tapi banyak lagi entry yang pending sebenarnya. Oleh kerana aku tengah semangat nak update ni, mehla kita layankan update pada arini. hehehehehe Remember entry New Year Celebrations aku tu? If tak ingat boleh refer sini sini sini dan juga sini untuk semua entry nya. Anyway, since that day, aku dengan Yun takde jumpa Yan (Totinx) dah. Maka rindu-rinduan dan hanya ber-BBM jela yang mampu... Nak buat macam mana, bakal pengantin which is now selamat jadi isteri sudah busy kerja kerja dan kerja.



Maka akhirnya on the 25th January 2013, aku dengan Yun baru dapat jumpa Yan setelah sekian lama... Chewahhh, lama ke??? Gaya macam lama je kan... Padahal kejap je tu... Anyway kesian minah ni... Hari-hari kerja sampai on the day nak nikah tu pun kitorang datang rumah die sebenarnya baru balik kerja pagi tu... Naseb ko la Yan. Tanggungjawab kan??? Tu yang muke ngantok je tengok... Pagi-pagi datang terus beriye snap gambar and prektis lagu 'Wanita' untuk nikah malam tu... 



 Semetara tunggu akak yang nak pakaikan inai datang, kitorang sempat la snap-snap gambar, layan youtube sama-sama, breakfast together sampai lidah aku melecur minum air teh o panas yang bibik buatkan... hahahahah Boleh diorang bantai gelak???? Siot je.. Naseb aku slumber je kan... So xde hal la... Dah kenyang semua pastu akak tu pun sampai bersama suaminya gitu... Maka, sibuk lah kitorang memilih design... hahahahaha Macam kitorang yang nak kahwin... 



 Ini corak yang menjadi pilihan... Yan sebok nak corak yang sama dengan Diana Danielle sebenarnya... Tapi untuk tapak tangan die jela nanti... Korang nanti tengok gambar-gambar lain ye kat FB Fanpage... Cheeewahhhh, dan-dan kitorang jadi admin sebab nak live update ok... Sesi inai pun bermula... Yang kitorang sebok bercakap and menyanyi... Bukan malu dengan akak tu... hihihihihi



 Taraaaaaaaaaaaaa... Dah siap!!! Hasilnya di tangan selepas beberapa ketika... Yan asek la komplen ngantok je... Kesian dia... Everytime dia nak tertidur kitorang bantai snap gambar and komen-komen gambar then dia takleh nak tidur sebab nak kepoh sama... Perempuan kan??? Tak kepoh tak sah... hihihihihi



 Ni corak inai yang dekat kaki pulak... Akak ni buat kemas and cantik die.. Dia bukan pakaikan sekali je. Lepas sekali dia akan touch up lagi... So akan lebih cantik and lekat warnanya la... Ada macam-macam design korang boleh pilih and request sendiri dekat dia... Nak tau siapa???? hehehehhe 




Ini dia bakal pengantin bersama Kak Dewi... Kak Dewi la yang bertanggungjawab pakaikan inai dekat Yan. Boleh tak Yan cakap "Weh, aku pasang inai pukul 10 tau". OMG~!!!! Pasang???? Seram sey... Dah macam pasang langsir ke apa je gayanya kan... Lawak.... Dah dekat lunch macam tu kitorang nak balik dulu sebab Yun nak pergi amek baju untuk malam nikah. Yan kemain lagi cakap "Eh, nak balik dah? Bagus-bagus ley aku tidur" ahhahahaha Siot je kan??? Nampak sangat menghalau tu...



Anyway, for those yang interested dengan Kak Dewi ini No dia :



Kak Dewi (Batu Pahat)
016-743 4340





Nanti aku update lagi pasal malam nikah ok.... Btw, masa sanding aku tak dapat pergi sebab aku ada trip dah... So, 23Feb2013 ni insyaALLAH aku pergi yang dekat JB.... See you guys there.... Bye

4 comments:

totinx said... [Reply to Comments]

hahahahaha gambar aku yang macam karipap pon kau upload besar2 ye. dengkiiiiiiiiiiiii. anyway, thankyou for be there w me. mwahx2 love you so muchh!

Schazaza Zober said... [Reply to Comments]

hahahahaha karipap pun comel apa... sorry laaa... ehhehe sama2 muke karipap apa salahnyaaa... my pleasure dear... love u so much too~

Dewi Jamilah said... [Reply to Comments]

My number change 0182210878

Dewi Jamilah said... [Reply to Comments]

My number change 0182210878

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...