New Year Celebrations With Girlfriends - Last Part

Ok ni last part... Bapak banyak part kan??? Takpe... Korang pun sure tak sabar nak tunggu last part. Asek refresh je blog aku kan??? hahahahha Poyo... Berangan sangat. Ntah siapa je baca blog aku ni... Banyak merepek je lebih... hehehehe~ Takpela arini aku semangat update blog. So abiskan jela semua arini. Esok esok boleh update cerita lain... Eh??? Masalahnya ada ke cerita lain ni??? hahahahaha~ Takpe... Layankan jela aku ye....



Tepat pukul 12.00 malam kitorang terpekik betiga dalam bilik lompat-lompat bagai sambil meriah tengok bunga api dari dalam bilik je ok... hahahaha Sebelum kul12.00 malam tu masing-masing sebenarnya dah ngantok bagai siap baring-baring kat katil and senyap je. Pastu dah nak pukul 12.00 malam yan la semangat giler suruh bangun pergi tepi tingkap and tengok bunga api. Wish masing-masing and peluk-peluk bagai...Ohhh no, i miss u guys so much la...



See, korang tengok la sendiri view dari bilik aku ni... Kemain cantik lagi kan... Duduk tepi tingkat and nikmati view bersama-sama. Indah sangat moment tu. Ada video sebenarnya tapi kang letak korang boleh pekak dengar suara kitorang masing-masing memetir ok... Padahal 3 orang je tu... Clear view kan??? Yang depan tu swimming pool Hyatt Hotel. Kalau New Year 2014 dapat stay Hyatt pun best gak... Lepak kat pool...



 Lagi view dari bilik kitorang. Tak payah nak dongak-dongak ok... Same level je mata korang dengan bunga api tu... Cantiknyaaaa... Lama ok.... Best sangat. Tak sia-sia kitorang spend time kat sini... Memang indah la...Korang should do the same too. Sekali sekala check in memana dengan your girlfriends. Bukan boyfriends ok. Bahaya tu...



Kek red velvet ni terbaik dari Wondermilk Publika ni yan yang beli. Sedap gilossss. Aku makan paling banyak ok... Yummy!!! Licin la kek ni aku kerjakan... Sweet kan siap ada lilin bagai. Siap tiup sama-sama tu yang paling tak ley blah... Hape-hape je perangai masing-masing...



Ni ada lagi cuppies pun dari Wondermilk Publika tau. Sedappp wooo. Mula-mula rasa macam sayangnya nak makan sebab comel sangat tapi sebab lapar tibai la jugak. Habis ok kitorang makan bertiga. Belum lagi melantak eskem Baskin Robbins ok... Malam tu memang tak de nye nak diet bagai ni... Kem salam je la...



Ni last la aku selitkan gambar bunga api. Banyak ok gambar bunga api. Cantik-cantik lak tu semuanya... Sampai lompat-lompat jerit-jerit keriangan kitorang pop-pop kan semua party poppers yang kitorang beli tu.. Pastu main spray-spray. hahahahha~



Hasil daripada sambutan new year kami. Betul betul bersepah kan??? Nasebla siapa yang bersihkan bilik kitorang tu esok pagi... Konpem mengucap panjang. Tapi untung ok. Kitorang tinggalkan balloons yang bersepah kat lantai tu dengan makanan sikit... Ok what... Upah la kan kirenya... ehhehehe~ Lupa nak tinggalkan notes je... 



Sampai ke cermin tingkat sofa dinding semua ada sampai poppers dengan spray party tu ok... hahahaha~ Belum lagi kat kepala and baju kitorang semua. Sampai ke toilet pun ada ok... hahahaha Betul-betul party la senang cite. Tapi party yang sehat laa... hehehehe~



Tengok Mr Musyuk ni tersadai dah dia. Takde siapa yang peduli. Sampai aku nak membuta baru teringat dia. Tu pun sebab takley tidur kalau tak dapat bau dia. Kalau tak sampai ke pagi and nak check out baru aku ingat dia agaknya... Kesiannya dia... Sorry baby...Tapi okla sebab aku bawak die ke mana sahaja aku pergi ok...



Bile habis je sambutan new year tu around 12.30 camtu macam hazab aku tengok kat bawah. Dah macam semut sey. Semua orang and kenderaan bergerak macam siput. Pin sana pin sini. Memekak ok. Belum lagi yang tiup vuvuzela ke apa namanya tu... Bingit laaaa... Pastu terus la tukar uniform tidur and membuta... Nak membuta pun sempat lagi memekak ok... 



Aku paling bangun awal ok... Kul4 pagi terjaga main iphone sambil tengok pemandangan kotaraya. Chewahhh. Rasa macam best je... Dah 2013 rupanya kan??? Pejam celik je... Tak sangka betul. Bangun pagi terus tanya diorang nak breakfast ke tak. Terus yan bangun and cakap "Nakkkkk, laparrrrrrrrrrrrrrrr!!!" Amboi, asal lapar dia lah no satu. Tapi keding je. Tensyen aku. Ni view dari tempat kitorang duduk masa breakfast. Lama giler kitorang makan and lepak...



Pagi yang indah di tahun 2013 dengan kesayangan... Sarapan pagi pertama di tahun 2013 dengan kawan yang tersayang... Kami akhiri 2012 kami bersama dan mulakan 2013 juga bersama. Something yang bukan selalu dapat buat dan akan menjadi kenangan terindah sampai bila-bila. Alhamdulillah. Syukur pada Mu ya Allah kerana pertemukan aku dengan mereka. Semoga persahabatan ini terus berkekalan hingga akhir waktu insyaALLAH. Andai suatu hari nanti aku hilang ingatan, aku harap aku masih boleh cakap macam ni bila jumpa korang " Eh, macam kenal la. Tapi dimana ya???". Well, at least still ingat muke korang kan...



Sayang korang sangat-sangat...
Nanti jumpa di hari bahagia Yan ok...



*TAMAT*
Fuhh.... lega....



2 comments:

Anonymous said... [Reply to Comments]

Besh n hapening...
Memang korang bertiga ni havok!
Hepi new year to u all jugak....

Schazaza Zober said... [Reply to Comments]

thank you thank you~
mau tau la kan...
heheheheh :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...