Why You Do This To Me Subway???

Woot woot... Tuan punya blog sudah kembali... hehehehehe~ Sorry guys. Busy plus penyakit M sudah melanda diri ini. So memang tak update blog lama la.... Banyak sey entry tertunggak...Nak Raya ni kemain lagi M nya... Tak kuasa ok.... Tak syiok kan kalau tak update blog lama-lama? Ini aku nye pendapat and perasaan la... Untuk korang aku tak tau. hehehehe~

Ni nak cite pasal masa 1st week of August tu. Kan aku tak pernah berbuka puasa kt luar mahupun pergi bazar Ramadhan kan? So aritue aku balik kerja singgah la Giant Putra Heights konon-konon tekak ni teringin makan Subway... So aunty pun nak jugak. Masa beli tu baru tau ada set Ramadhan ok. Murahlaaaa... So beli yang set Ramadhan...


Set Ramadha ada B.M.T, Chicken Teriyaki dengan apa ntah lagi satu tu... Tuna kot tak silap... So tibaila amek B.M.T. Masa sebelum buka kemain lagi kau ye tekak nak makan Subway. Bila azan kau taknak lak makan... Sudahnya takot kene bebel dengan nenek paksa gak la makan tapi dah lewat malam....


Aku siap suruh budak keje Subway tu belah dua ok Subway aku. Satu aku makan masa malam lepas terawikh tu. Punyalah payah nak abeskan... Kenyang air je kot... Terkulat-kulat nak abeskan... Alamak, sekarang ni tengok gambar terus lapar la plak... Bertabah wahai perut....


Lagi satu ketul masuk fridge... Bangun sahur makan abeskan. ahahahaaha Simple giler life aku. Tak payah pening-pening nak masak or nak makan apa. Sebab hari-hari pun aku tibai roti katanya kan... hehehehe So memang sama jela menunya hari-hari. Kalau korang, sanggup tak????


Tapi, Subway sudah buat onar sama aku... hahaahahahaha~ Tak pernah pernah ok.... Tacing aku tau dengan Subway ni... Tensyen!!! Pasti makan O'Brians jela nampaknya... huhuuhuhuhu~ Nak tau kenapa????

































Ni la sebabnya.....


Why you do this to me Subway??? Because of you, my eyes got infected... 



Dugaan betul jadi orang yang allergic melampau ni.... Makan Subway pun boleh jadi cmtu... Tapi kan, dua hari lepas aku tibai lagi makan Subway. Kali ni Chicken Teriyaki lak. Bukan mata yang merah dan bengkak tahu. Tapi.......... Bibir lak bengkak!!! Padahal makan 3, 4 geget je ok....


Now, I'm stressed!!!
T____________________________________________________T



2 comments:

aEn said... [Reply to Comments]

Alahaiiiii shian shian.. Ade la tu mendengar yg xbole makan.. Jgn mkn subway lg pasni... Bnyk lg mendengar lain boleh makan.. Bahye la allergic ni takot effect kt organ dalaman badan.. Be safe sis

Schazaza Zober said... [Reply to Comments]

Tu la... kesian kan? Tak tau pn kak allergic apa. Before this makan ok je kan... Dan-dan lately ni itu xley ini xley... uhuhuhuhu ni ari2 kne makan ubat allergic ok. doc suruh. thanks kak :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...