JOM SUPPORT BUTIK GRANDEUR

Haaaa... Ni nak canang and heboh kat semua. Butik Grandeur akan dibuka 1 November 2014 ini, which means this coming Saturday you alls... Ya I know, its not my boutique. But hey, its my best friend punya butik ok. Haruslah support. And I suppose to be there and support her but unfortunately, my cousin (sebelah mama) is getting married this Saturday too. So so sorry can't make it. But its ok. I'm helping her throughout the process of opening her boutique. So happy to do it. Hope everything will run smoothly during the opening... InsyaAllah
Korang tau tak Grandeur is a celebrity fashion online store. Maksudnye nak beli barang-barang brand celebrity bolehla terjah butik Granduer. Makanan-makanan memang takde jual dalam butik ni ok. Kalau nak makan minum silalah ke kadai yang berhampiran. Cheewahhh... Ohhh lokasi memang strategik. Terletak di BANDAR BARU UDA, JOHOR BAHRU. Orang JB ke Singapore silalah terjah grand opening depa Sabtu ni. Siap ada fashion show lagi untuk introduce diorang punye vendors.


 

Lagi satu, boleh meet and greet Liyana Jasmay (rugggiiiiiiiiiiii tak dapat join sobs sobs) lagi tau... Mana tau dia bawak baby dia sekali ke kan... Bolehla "wefie" beramai-ramai gitu... Ohhh Ohhh ada lagi... Ada fashion blogger gak tau nanti as their official media... Kalau nak jumpa SHEARASOL, AIDASUE and most of all RNADIASABRINA bolehlaa beratur beramai-ramai terjah opening sabtu ni ok... Ingat tau! SABTU, 1 NOVEMBER 2014.


 
GRANDEUR CELEBRITY FASHION ONLINE STORE
32, 1ST FLOOR,
JALAN PADI EMAS 1/4,
BANDAR BARU UDA,
JOHOR BAHRU

INSTAGRAM - @GRANDEUR_MY
FACEBOOK - GRANDUER

 
Apa lagi??? Jom support and follow their IG & FB for latest updates.

1 comments:

tiga lalat said... [Reply to Comments]

Salam. Hee cantik pakaian butik itu.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...