Until We Meet Again...

Buat permulaan, aku semangat nak update cerita panas dari ketuhar (read as hot from the oven)... Macam ni ceritanya, one of the GJ dapat kerja baru nun jauh di Sabah sana. Takda la jauh mana pun... So last week we all ada buat farewell party untuk dia kat Chillie's Empire. Nati ye cite. Then semalam sepakat nak surprisekan die kat LCCT which tak bape nak surprise sebab somebody lupe dia naik kat LCCT ke KLIA... hahahahahaa~


Mehlaaa tengok drama di LCCT dengan kitorang...'
Layan ok~


Tengah hari buta tak bape nak buta sangat dengan matahari panas berdenting sey... hahahaha Jalan pun laju-laju jerk... Tapi aku sempat la snap perjalanan ahli rombongan menuju ke balas berlepas...


With Husna... Comelnyeeee kan? Sempat-sempatkan jugak snap gambar masa berjalan bawah gajah menyusur ni... Buat kenangan katanya....~


Sampai-sampai je terus cari parking yang memang hazab la... Since we all kejap je kan so parking la slumber kat tepi2 yang takde lot. Naseb baik tayar kereta tak kene klem... So Kak Nurul dia kol tanye Fadzrin kat mana semua since we all dah sampai kt LCCT. Dari jauh die duduk dgn family dia kat taste of Asia. So die greet kitorang cepat-cepat and entertain mak dia semula. So aku harusla sepantas kilat snap gambar together with him.... 


 Gambar paling comel together sebelum pergi jumpa mak Fadzrin salam-salam bagai.... Untungla yang kat belakang tu. Elok je gambar kan? Aku gak tangan gegel-gegel snap gambar... hahahahaha~


Tengok diorang ni menyenyeh nombor satu ok... Siot jerk... hahahaha Naseb you la Fadzrin dapat kawan-kawan happening macam ni... hahahah~ Last group pictures before he fly to Sabah.... Semoga berjaya ok~!!!


Tawa dalam tangisan sebenarnya ni... Nak tunjuk malu kan? Padahal dalam hati siapa je yang tau... hihihihi Sorry you. Bukan you baca pun kan? Tu pasal berani cakap cmni... hahahahaha~


" Izinkan ku pergi, mak..."
Perghhhhhhhhhhhh... Kaw-kaw tacing part ni kan??? Sedih je tengok nak berpisah dengan mak dia... Padahal, Sabah je pun...hahahahaah~ Anak bongsu macam ni la... Berat hati kan nak pergi... Tapi takpe... Pengorbanan insyaALLAH berbaloi-baloi....



Until we meet again Fadzrin...
InsyaALLAH~


2 comments:

MS. NO NAME said... [Reply to Comments]

gambar no 4, paling comel..hahaha..
pipi tembam macam pau kelapa..
ok..sekian..

Schazaza Zober said... [Reply to Comments]

hahahhahha~
pau kelapa pun pau kelapa la...
janji bahagia..
makan la lagi makan la lagi pau byk2...
:P

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...