Meeting Up With the Aweks & a Baby

Salam Maal Hijrah semua... Semalam tak sempat nak update pasal Maal Hijrah... Cumenye kenangan Maal Hijrah paling aku ingat masa PLKN dulu... Aku dulu PLKN kat Melaka je. Dekat je kan? So bila Maal Hijrah kitorang semua kene berarak kat area Alor Gajah... Jauh gak la... Sambil berarak sambil selawat and nyanyi lagu "Satu Muharam Detik Permulaan...." tu which happened to be aku tak tau tajuk lagu apa. Tapi kalau suruh nyanyi konpem lulus.... Chewahhh~!!! Itulah kenangan Maal Hijrah bagi aku... Budak lepasan SPM lagi time tu... Apa je yang tau kan??? heheehehe~

Ohhh btw, Maal Hijrah tahun ni jatuh pada birthday nenek aku. Kalau ikot kelender orang puteh 15 November la... Nati la aku share pasal birthday die.. InsyaALLLAH...


 So semalam, ada girls meet up... Tengok la yang tengah tu. Kemain xcited lagi... Dagu panjang gakla... Actually sebelum ni ada plan nak jupe tapi masing-masing busy... But semalam semua sepakat agree untuk jumpa... Cuma kesian kat Yana sebab dia kerja kul1 petang tu...Jumpa kat Alamanda je uols... Dekat dengan semua. Just Kak Aen je jauh...Sebab dia duduk PD yet willing to drive and meet us... Thanks kak... 


 Add sampai lambat sebab dia kan ada baby... So urusan dia lebih sikit la... Sementara tunggu add, kitorang duduk kat bangku depan MNG and borak-borak and snap gmbar... Masing-masing pakai seluar warna-warna... Sorang hijau, sorang merah and sorang kelabu... Comel je...I love my shoes so much.... *winkwink*


Tak lama pastu add pun sampai... Kesian giler minah tu... Punyerla kitorang dari jauh nampak dia.. Dia lak boleh tak perasan kitorang... Lawak sey... Mule-mule kecoh semua sebok nak cerita... Then decide nak makan katne... Aku demand tak nak makan food court. Yana lak cakap "Jauh-jauh datang takkan food court je" hahahaha~ So layan la A&W since add pun agree...Dapnyeeeeee kan float??? Slurpppp....


"Hye, nama saya Umayr. Ini kali pertama ummy saya drive sorang-sorang bawak saya keluar jumpa kawan-kawan dia. Jadi saya agak cranky dan meragam semalam. Sebab semua kawan ummy comel sangat laaa...Saya gerwammm" hahahahaha~ Umayr monolog dalam diri... Buat muke pelik...


 "What are you doing ummy??? You should feed me not taking pictures with T-Aen" hahahaha Kesian Umayr... Sampai-sampai je kitorang gasak cubit pipi la snap gambar la... Mana tak budak tu cranky... Pandang je Ummy dia tu... Ntah apa-apa jela....


Thanks semua sebab sudi korbankan masa, tenaga, wang ringgit (ehem-ehem ada orang tu salah bawak purse) dan usaha untuk jumpa semalam... Zaza hargai sangat-sangat... Until we meet again insyaALLAH... PD maybe??? Mudah-mudahan la kan... Hopefully Umayr tak cranky next time...


"MODEL WANNABE"

#OOTD
TOP - Esprit
CARDIGAN - MNG
BOTTOMS - ZARA
ANKLE BOOTS - VINCCI


Ok korang.... Sorry tak dapat lama-lama semalam sebab birthday Nenek... Until we meet again ok...
xoxo~



2 comments:

aEn said... [Reply to Comments]

Yerp jumpe kt PD inshaAllah.. Sayang korang laottttt!!! Haha.. Hugs

Schazaza Zober said... [Reply to Comments]

insyaALLAH kak... :)
sayang korang ketat-ketat...
xoxo~

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...