PUTRAJAYA NIGHT MARATHON 2011

Sorry... Entry dah berzaman. Bukan apa. Belum ada latest aktiviti untuk di post. InsyaALLAH weekend ni banyak ok. hihihihihi Macam aritue kan dah bagitau yang we all suka masuk larian la, marathon la, charity la kan, so kali ni we all masuk PUTRAJAYA NIGHT MARATHON 2011 pula. hihihihi kali ni MARATHON ok. 10km plak tu... Mampu??? hihihihihi tak kesah la, cuma nak experienced je kan benda ney. Bukan nak menang sangat pun. *bajet* ok, mulakan mukadimah sekarang...


Sebelum mula, sebelum peluh membasahi seluruh belusuk anggota badan ni, sebelum basah segalanya, mari kita posing dulu bersama rakan-rakan sepejabat. haahahaha Kecoh kan? Masuk marathon pun dengan budak-budak  office. Ntah apa-apa ntah... *boooooo kuat-kuat*


Alaaaa, bukan apa, tak semestinya satu office kita selalu jumpa kan? So, time ni la kami ambil kesempatan untuk beramas beramah mesra dengan kawan-kawan semua. Comel kan? hihihihhihi 


Ececececee, kemain lagi warming up konon kan... Siap posing tu yang tak menahan... Perempuan ni kalau tak posing mengarut memang tak sah. Mana dia belajar ntah. 


Sekarang lihat, semua tiru macam saya sudah. ahahahah Bukan nak poyo la tapi sudah terbukti kan? Biasalaaa... Kerana diriku begitu berharga...Cheeeewahhhhhhhhhhhh *lempang laju-laju*


Now, tayang nombor plak dekat baju... Dari yang paling kiri ke yang paling kanan. Yang nombor berderet ikut turutan tu pasal early birds la... Daftar ramai-ramai. Berbaloi-baloi.


Ini giliran budak-budak lelaki pula. Tapi girls will always be girls kan? Nak jugak sebuk bergambar sama. Mengada sangat-sangat... Biarlaaa... Kan manje :P *LOL*


Dah penat posing beramai-ramai kita posing pula individual. Lepas tu fikir nak posing macam mana dan apa yang comel. hihihihi Comel ke kan? Lantakkkkkkkklah kan... Janji... Janji... Janji comel macam bawah ni...

















Mana-mana? *gelojoh*














Sabarlaaa... Sikit lagi. hihihihihi

















Jeng jeng jeng..... Ready?




























Ponggggggggggggg!!! *bunyik tin jatuh* kan dah kata....


Comel kan??? hahahahahahahaha *gelak guling-guling*
*yang belakang tu tumpang sekaki. Jeles lettew*






TIPS : Kalau korang suka atau berminat bolehlah selalu usha SPORTS ni atau pun HOOHA ok? Kalau nak worth it make sure korang ni early birds la sebab kalau early birds harga ada banyak murah la. Beza kadang-kadan RM10.00 to RM30.00 depends on that event. hihihihihi Good Luck!!! Majulah sukan untuk negara... :)

2 comments:

MEDIHA OMAR said... [Reply to Comments]

Seronoknya! Do share kalau ada event macam ni lagi ya! ;)

s.z.a_s.z.a said... [Reply to Comments]

insyaALLAH :) coming soon this year KL MARATHON and energizer night run

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...