KOTAK MERAH - SUNWAY PYRAMID

Assalam semua... :) Macam mana weekend? Seronok? Perempuan ni confirm lah seronok. Penuh ok jadual dia weekend aritu. Mau tak banyak entry. Korang tadah jela eh? Kalau taknak baca, tatap and ratapi jela gambar-gambar perempuan ni post. Selamat Mencuba korang...


Ok, ni nak share something. Perempuan ni hari-hari usha GROUPON ok. Tak sah kalau tak usha. Rasa macam mandi tak sabun la. hihihihihi Semuanya dia beli kat GROUPON. Aritue pergi Singapore pun, perempuan ni beli kat GROUPON pekej tu ye. hihihiihi kali ni, mari kita ke RED BOX, Sunway Pyramid. RM 48.00 untuk 2 orang. Siap titbits dan air. Sumpah tak puas. *napak sangat kaki karok* 


Tadaaaaaaaaaa... Inilah dia ahli-ahli rombongan. Maaf, tukang snap gambar belum bersedia untuk menggambarkan dirinya. Sebab muka sembap baru bangun tidur akibat dikejutkan oleh ahli rombongan mengingatkan tentang janji kotak merah. hihihihihihi *mamai lagi ok*


Auwwwwwwwwwwww... Ramlah Ram gitu!!! Tapi bukan diriku ye yang nyanyi. Kali ni, perempuan ni menggila. Nyanyi semua lagu omputeh. Budget sangat!!! Almaklumla, Adele kan menang Grammy Awards banyak. Of coz la nak try jadi Adele, Christina Perri and Jessie J.  *peace* 


hahahahahaha Muka semangat pilih lagu. Tangan tak bedung. Asik tersilap tekan je. Yang menjadi mangsa orang lain. Tengah enak feeling artis, tiba-tiba lagu abes. Rupanya budak baju merah ni tekan CANCEL!!!! *gelak guling-guling*


Ni dah kenapa pulak? Nak nyanyi pun gaduh... Bak sini la microphone tu kalau taknak nyanyi. hahahaha Perempuan ni kan karaoke bergerak. Haruslah semua lagu dia tahu :)


Perempuan demok posing... Tak somel langsung ok. Tapi takpela. Janji mata sedap memandang and confident sudah. Yang lain-lain tu kira Halal la kan? :P


Yang ni orang suruh nyanyi dia boleh pula tidur. Aishhhhhhhhhh... Bikin panas je. Eh silap. Bukan dia tak nyanyi tapi dia kalau ada flash je mata automatik tertutup rapat. Shilau katanya...


Kami bahagia dapat karaoke bersama. Lihat kegirangan terserlah ok... Ini gambar pertama. Sila tatap gambar ke dua di bawah ini.


Masih bahagia dan gembira nampaknya.... Tanda-tanda girang sudah kelihatan. Belum lagi tengok gambar satu lagi. Pitam ok.... Nak cuba? Jom... jom... *drum roll please*
















boompakboompakbooompakk... *bunyi drum roll*


















Ready? *gelak kecik*


































Taraaaaaaaaaa...tarakuchachacha... :P


MENGGILA!!!! TOO MUCH SUGAR.... 




P/S: rajin-rajin usha GROUPON tau. Kalau ada deal yang menarik boleh beli. Macam RED BOX ni... Kalau tak memang tak menjamah la nak nyanyi kat RED BOX. xoxo~

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...