Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2016

RAYA GIVEAWAY RM1000 BY Nile.Com.My

Korang... Nak tahu aku baru tahu yang Nile.Com.My ni HQ dia dekat dengan rumah.... Waaaaa... sungguh tak ku sangka... Tapi bukan itu tujuan utama nya nak bagitau. 




Ni ha, sempena Ramadhan dan Raya ini, www.nile.com.my ni nak bagi hadiah.... Apaa??? Hadiah??? Iyeeeeeeee, betul... Diorang nak bagi hadiah kepada para blogger dan wang tunai sehingga RM 1000. Siapa tak nak kan... So aku pun join juga...


Apa yang aku hajatkan raya ni???? Taraaaaaaaaaaaa.... Aku list out 5 items yang aku nak...








JLM2016 Sales price : RM33.30
Date : 16/06/2016
Time start : 3.00 pm
Time end : When limited quantity sold out
Limited quantity : 300 units only



JLM 2016 Sales price : RM13.70
Date : 16/06/2016
Time start : 4.00pm
Time end : When limited quantity sold out
Limited quantity : 400 units only



JLM2016 Sales price : RM8.50
Date : 17/06/2016
Time start : 2.00pm
Time end : When limited quantity sold out
Limited quantity : 200 units only



JLM2016 Sales price : RM11.50
Date : 20/06/2016
Time start : 3.00pm
Time end : When limited quantity sold out
Limited quantity : 140 units only



JLM2016 Sales price : RM14.90
Date : 24/06/2016
Time start : 4.00pm
Time end : When limited quantity sold out
Limited quantity : 400 units only


Haaaaaaaa... menarik tak? menarik tak? Cuba laa... Mana tau rezeki Ramadhan dan Raya kali ini untuk kita semua.... InsyaAllah... Hanya perlu pilih 5 barang yang anda inginkan. Click banner di atas sekali ye.  Dan jangan lupa emailkan entry korang ke give_away@nile.com.my dengan details seperti di bawah ini :


Link blog :
Nama penuh :
No. telefon :



GA ini tamat pada 30/06/2016 11.59pm


2 comments:

sayaiday said... [Reply to Comments]

Salam Ramadhan! All the best ye :) Seronok kalau dapat menang duit raya. Hehehe

Iday nak jemput join Giveaway Contest. Hadiah berupa 10 biji Fujifilm Instax Camera untuk dimenangi untuk 10 blogger bertuah :)

Nak join boleh check sini : http://www.sayaiday.com/2016/06/contest-menang-fujifilm-instax-mini.html

schazaza said... [Reply to Comments]

@sayaiday sorry... baru baca komen... hope masih berpeluang.... kebetulan mmg xde camera. tq tq

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...