Penangan Diana Ishak a.k.a GREEN APPLE

Gara-gara baca blog Kak Di everyday aku dah terjebak... Tak menahan tengok entry dia lagi-lagi bab makan...hahahaha Memang tergoda... So, aritu bila kak Di up entry pasal The Foodies aku terus ajak akak ofiz aku terjah situ. Yerla dekat dengan office lagi pun. Bolehla layan walaupun rehat tak sampai sejam... hahaahhaaha


Ni semua memang penangan Kak Di la... Nati aku review and share gambar pasal makan kat The Foodies ni ok... Ini entry cuma mukadimah saja... Sehingga bertemu lagi... Wassalam...


p/s: giler keji entry seciput camni. Sorry tak sempat nak transfer gambar lagi. Tu yang short entry je

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...